top of page

ESPORTS D'AVENTURA

Espot es troba a la comarca del Pallars Sobirà, solcada per la Noguera Pallaresa, conegut com un dels millors rius d'aigües braves del continent europeu. Això l'ha convertit en un dels escenaris favorits per a la pràctica de ràfting, caiac, hidrospeed, etc. Llavorsí, a 20km d'Espot, és el principal centre d'oferta d'aquests esports.

D'altra banda, en les tranquil·les aigües de l'embassament de La Guingueta, s'hi pot practicar el rem i l'hidrotrineu i fer excursions a cavall o en quad pels seus voltants. Els amants de la btt poden gaudir també d'una gran varietat de recorreguts d'interès.

Empreses especialitzades amb experts monitors posen a l'abast dels més aventurers activitats tan diverses com el descens de barrancs i l'escalada, o be el trekking d'alta muntanya. Els més avesats poden inscriure's en els llargs recorreguts Carros de foc o Pedals de foc, ben coneguts internacionalment.

La zona disposa també d'una amplia oferta de rius i embassaments per practicar la pesca i, en època de caça, el porc senglar i l'isard, són les peces preferides.

bottom of page